Uw browser ondersteunt geen Javascript, hierdoor wordt de website niet juist weergegeven. Wij verzoeken u vriendelijk Javascript te activeren.
Over ons | Containerrotterdam.nl

Over ons

Container Rotterdam is dé containerverhuurder in Zuid-Holland. Wij verhuren verschillende maten afvalcontainers voor verschillende soorten afval. Of u nu de garage opruimt, de tuin een beurt geeft of een binnenmuur sloopt: bij ons bent u aan het juiste adres voor uw afvalverwerking. Bij Container Rotterdam kunt u altijd vertrouwen op:

 

Een snelle levering

Container Rotterdam onderscheidt zich door een zeer betrouwbare en supersnelle levering van containers. Wij kunnen bijna altijd binnen 24 uur een container leveren voor zowel onze particuliere als zakelijke klanten.

 

Een betrouwbare service

Wij besteden ons werk niet uit aan derde partijen, hierdoor hebben we korte lijntjes met onze klanten en kunnen we afspraken over lever- en ophaaldiensten efficiënt en direct maken. Wij zorgen ervoor dat we telefonisch goed bereikbaar zijn.

 

De goedkoopste prijs

Dagelijks bewijzen we bij Container Rotterdam dat topservice niet duur hoeft te zijn. Doordat wij geen werk uitbesteden zijn wij de goedkoopste afvalverwerkingsdienst in de hele regio.

Copyright 2023 - Containerrotterdam.nl