Uw browser ondersteunt geen Javascript, hierdoor wordt de website niet juist weergegeven. Wij verzoeken u vriendelijk Javascript te activeren.
Veelgestelde vragen over afval | Containerrotterdam.nl

Veelgestelde vragen

Welke containers bieden jullie aan? Wat zijn de soorten en maten?
Wij verhuren in de webshop containers van 3m³, 6m³ en 10m³. Hebt u een grotere maat container nodig? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Bij de 10m³ heeft u naast de open container ook de keuze voor een gesloten afvalcontainer.

Ik wil een goedkope afvalcontainer huren, wat zijn de kosten?
Bereken hier eenvoudig wat de verhuurkosten in uw geval zijn.

Hoe snel plaatsen jullie mijn container?
Wij plaatsen een container desgewenst binnen 24 uur na aanvraag.

Welke soorten afval mogen er in mijn afvalcontainer?
Elke afvalsoort heeft zijn eigen container.

Wat moet ik doen als mijn afvalcontainer vol is?
Neem contact met ons op en wij zorgen dat een van onze medewerkers de vuilcontainer meeneemt en indien gewenst omwisselt. Houd er rekening mee dat u de vuilcontainer tot aan de rand mag vullen en niet hoger. Dan raakt de afvalcontainer overbeladen.

Waar wordt mijn container geplaatst?
De afvalcontainer wordt zo dicht mogelijk bij uw huis of project geplaatst, op een vlakke ondergrond. Dit kan ook op de oprit zijn. Op openbare parkeerplaatsen mag een container maximaal 3 maanden blijven staan, zonder dat daar huurkosten bijkomen.

Hoe lang mag mijn container blijven staan?

De afvalcontainer mag 6 weken zonder tussentijdse wissel blijven staan. Hierna gaat u een huur van €2,00 exc. btw per dag betalen.

Heb ik een vergunning nodig voor een afvalcontainer?
Elke gemeente hanteert andere voorwaarden bij container vergunningen. In korte huurperioden tot 3 maanden heeft u meestal geen vergunning nodig mits het gaat om een vergunningsvrije parkeerplek. Onze ervaren medewerkers vertellen u graag of u een vergunning nodig heeft voor uw specifieke situatie.

In welke plaatsen leveren jullie afvalcontainers?
Wij bezorgen afvalcontainers in heel Zuid-Holland. U kunt een afvalcontainer huren in de volgende regio’s en plaatsen: Rotterdam, Zwijndrecht, Barendrecht, Ridderkerk, Dordrecht, Capelle aan den IJssel, Nieuwerkerk aan den IJssel, Zoetermeer, Gouda, Delft, Voorne Putten, Krimpenerwaard, Oud-Beijerland en Spijkenisse, Rhoon en Zevenhuizen, Rotterdam-Nesselande, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Rijswijk, Nootdorp en Pijnacker.

Staat uw woonplaats er niet bij? Geen probleem, zolang u in ons bezorgingsgebied woont, kunt u  gewoon een afvalcontainer huren bij Container Rotterdam.

Neem contact op

Copyright 2023 - Containerrotterdam.nl