Uw browser ondersteunt geen Javascript, hierdoor wordt de website niet juist weergegeven. Wij verzoeken u vriendelijk Javascript te activeren.
Leveren en ophalen | Containerrotterdam.nl

Leveren en ophalen

Wij kunnen bijna altijd binnen 24 uur na aanvraag een container leveren op uw particuliere of zakelijke adres, en beginnen onze leveringen al om 7 uur ’s ochtends. In het weekend en ’s avonds leveren we normaal gesproken niet. Voor zaterdagen kunnen we tegen een toeslag uitzonderingen maken.

Leveringsplaats

Container Rotterdam kan overal in de provincie Zuid-Holland containers leveren, zowel op uw zakelijke als particuliere adres. Voordat u een bestelling plaatst vragen we altijd om uw postcode, zodat we kunnen garanderen dat we bij u kunnen leveren.

Wij verzoeken onze klanten een ruimte ter grootte van een parkeerplek vrij te houden voor de levering van onze containers.

LET OP:

  • In Rotterdam is voor bepaalde parkeerplekken een vergunning vereist om een container te plaatsen. U dient deze vergunning zelf aan te vragen.
  • Wij kunnen niet in woonhofjes bezorgen. Ook lukt het ons niet om onder een verhoging van lager dan 3,5 meter door te rijden.

Afleveren

Container Rotterdam vindt het belangrijk een zo efficiënt mogelijke service te bieden. Mocht u niet thuis zijn op het afgesproken leveringsmoment, dan is dat geen probleem. Wel verzoeken wij u in dat geval nauwkeurig te beschrijven op welke locatie u de container wilt laten bezorgen.

Ophalen

Container Rotterdam zorgt ervoor dat u zich geen moment zorgen hoeft te maken over uw afvalverwerking. Dus wanneer uw container vol is, hoeft u slechts uw bestelnummer en postcode aan ons door te geven via de ophaalservice. Wij zorgen ervoor dat uw container wordt opgehaald en uw afval op een duurzame manier wordt verwerkt. U hoeft ook voor het ophaalmoment niet thuis te blijven.

LET OP:
Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, kunt u precies aangeven voor welk soort afval u een container nodig hebt. Wij verzoeken u vriendelijk geen andere afvalsoorten in deze container te deponeren, zo maakt u een milieuvriendelijke en duurzame afvalverwerking mogelijk. Mochten wij wel andere afvalsoorten in uw container aantreffen, dan zijn wij genoodzaakt een naheffing te sturen.

Copyright 2024 - Containerrotterdam.nl