Uw browser ondersteunt geen Javascript, hierdoor wordt de website niet juist weergegeven. Wij verzoeken u vriendelijk Javascript te activeren.
Hoe werkt bestellen? | Containerrotterdam.nl

Hoe werkt bestellen?

Bij Container-Gigant proberen wij het zo simpel mogelijk te maken. Zo kunt u volledig focussen op uw klus. Heeft u toch vragen? Onze klantenservice helpt u graag verder.

Bestel gemakkelijk via onze webshop

Via onze webshop kunt u binnen 5 minuten een container bestellen. Wij hebben een container voor vrijwel iedere afvalsoort en -hoeveelheid. Onze klantenservice helpt u graag verder indien u toch vragen heeft.


Bekijk ons aanbod

Wij herinneren u een dag voor levering via mail

U ontvangt een bevestiging van uw bestelling inclusief factuur op de mail. Ook herinneren wij u één dag van tevoren aan de leverdatum en het tijdvak, zodat u niet voor een verrassing komt te staan.

Wij leveren uw container (vaak al de volgende dag)

Wij leveren de container op de door u aangegeven datum – en dat kan vaak al de volgende dag. Wij vragen u wel rekening te houden met voldoende ruimte voor de afvalcontainer.

Geef de afvoering van uw container door via het afmeldformulier

Heeft u de container niet meer nodig en mag deze opgehaald worden? Ook dat kan gemakkelijk online via onze ophaalservice. U hoeft bovendien niet thuis te zijn voor de ophaling.


Bekijk de ophaalservice

Copyright 2023 - Containerrotterdam.nl