Uw browser ondersteunt geen Javascript, hierdoor wordt de website niet juist weergegeven. Wij verzoeken u vriendelijk Javascript te activeren.
Tuin- groenafvalcontainer huren in Rotterdam | Containerrotterdam.nl

Groenafvalcontainer huren in Rotterdam

Het soort afval

Kies de container

Details specificeren

Neemt u een keer de tuin flink op de schop? Dan komt u in één keer met een behoorlijke hoop tuinafval te zitten. Bij Container Rotterdam staat de Tuin- en groenafval container Rotterdam voor u klaar. Of u nu eenmalig uw tuin verandert of dit dagelijks doet als hovenier, voor elke klus staan wij voor u klaar. U boekt de groenafvalcontainer heel eenvoudig online. Stelt u liever eerst nog een vraag over een Tuin- en groenafval container Rotterdam huren, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Onze medewerkers zitten voor u klaar op 085 060 59 90. U kunt er met al uw vragen terecht, net als op ons e-mailadres trouwens dat bovenaan de website staat.

Waarom Container Rotterdam?

 • Bezorgd wanneer u wil
 • Containers voor lage prijzen
 • Altijd een afvalcontainer op maat
 • Snelle, Rotterdamse service

Kies de gewenste container

[containers32]

Wat is tuin- en groenafval?

Container Rotterdam is een duurzaam bedrijf en past strikt de wettelijke regels toe. Wij zorgen voor de verwerking van uw groenafval en vragen aan u om dit vooraf op een juiste wijze te sorteren. Om te zorgen dat u precies weet waarvoor u een Tuin- en groenafval container Rotterdam kunt huren, geven wij hieronder een overzicht.

Wat moet in de groenafvalcontainer?

Het kan zijn dat het afval uit uw tuin uit meerdere soorten bestaat. Zo vergt bijvoorbeeld het afbreken van een schutting weer één of meer andere containers met een flink volume. Maak gebruik van onze ‘Keuzehulp’ en u ziet direct welk type vuilcontainer u voor schuttingen, bielzen of boomstammen nodig heeft. De Tuin- en groenafval container Rotterdam zelf is dus bestemd voor blad, planten, struiken en snoeihout. U kunt hierbij besparen op het volume dat u nodig heeft, door de planten en struiken in kleine stukken te knippen. De overtollige ruimte die u anders in uw container overhoudt, wordt daardoor direct al een stuk kleiner. Bladeren legt u het beste onderop. Ze waaien dan niet weg en worden bovendien geplet door het gewicht van het groen dat u er bovenop legt. Als u de Tuin- en groenafval container Rotterdam optimaal wilt vullen, legt u het snoeihout bovenop. Door de druk van het gewicht worden struiken en bladeren zo veel mogelijk geplet. Zo benut u de ruimte optimaal.

Wel:

 • Blad
 • Planten
 • Struiken
 • Snoeihout

Niet:

 • Bielzen
 • Oude stukken schutting
 • Boomstammen

Groenafvalcontainer in Rotterdam binnen 24 uur geleverd!

Container Rotterdam is verreweg de snelste in de regio.  Bij het bestellen van een Tuin- en groenafvalcontainer Rotterdam weet u hierdoor altijd met wie u te maken heeft. Wordt de groencontainer voor 12 uur ‘s middags bij ons besteld, dan staat hij binnen 24 uur al bij u voor de deur. Ook ophalen doen wij heel snel. U hoeft alleen maar een seintje te geven via onze website!

Wat zeggen klanten

René – Rotterdam

Snelle levering. Aanrader!

Joost – Capelle

Bedankt voor de snelle levering!

Bekijk alle beoordelingen
Copyright 2023 - Containerrotterdam.nl