Uw browser ondersteunt geen Javascript, hierdoor wordt de website niet juist weergegeven. Wij verzoeken u vriendelijk Javascript te activeren.
Dakafval container huren in Rotterdam | Containerrotterdam.nl

Dakafval container huren in Rotterdam

Het soort afval

Kies de container

Details specificeren

Moet er een dak vervangen worden? Het dak van uw woning, schuin of plat? Het afval kan zo in de dakafvalcontainer die u bij Container Rotterdam huurt. Maar ook uw garage, schuur, tuinhuis of vakantiewoning moet misschien weer worden opgeknapt. Kiest u op onze website voor ‘Dakafval container Rotterdam’, dan plaatsen wij in een handomdraai de juiste container bij uw klusobject. Dakafval is vrij compact en tamelijk hoog van gewicht. Met onze afvalcontainers in de maten 4,6 of 10 m3, hebben we altijd het juiste volume voor u klaarstaan.

Waarom Container Rotterdam?

  • Snelle service
  • Laag geprijsd
  • Een container voor ieder soort afval

Kies de gewenste container

[containers31]

Wat is dakafval?

Wij kennen dakafval in vele soorten en maten. Bij het afvoeren van dakafval komt vaak een flink volume vrij. Elk afvalsoort versturen wij naar een specifieke eindverwerker. Wij regelen dus de gehele afvoer voor u. Dit scheelt u veel tijd en ook veel geld. Want de verwerking van dit dakafval geschiedt natuurlijk niet gratis. Bij Container Rotterdam bestaat veel oog voor duurzaamheid. Dit is mede de rede waarom wij de grootste in de regio zijn. Die regio omvat naast de stad Rotterdam ook de gemeenten Dordrecht, Schiedam, Vlaardingen, Barendrecht, Zwijndrecht, Spijkenisse, Ridderkerk, Berkel en Rodenrijs en Capelle aan den IJssel. Daarnaast zijn wij ook actief in de steden Delft en Den Haag.

Wat moet in de dakafval container?

Bij het maken van een volumeberekening is het goed om te weten welk type afval er bij uw werkzaamheden zullen vrijkomen. Naast dakafval kan dit bijvoorbeeld ook grofvuil zijn. Hiervoor kunt u een aparte container huren. Om bij uw reservering ‘Dakafval container Rotterdam’ een juiste keuze te maken, zitten op 085 060 59 90 onze servicemedewerkers voor u klaar. Die kunnen u helpen bij het berekenen van het benodigde volume en geven u ook informatie over de afvoer van andersoortig bouwafval. Het dakafval dat in de dakafvalcontainer gaat mag teerhoudend of bitumeus zijn. Het kan daarbij gaan om zowel dakleer als dakgrind. Komen er bij uw dak andere materialen vrij zoals asbestvrije golfplaten of eterniet, informeer dan bij ons serviceteam hoe de afvoer van deze materialen in de praktijk geregeld is.

Wel:

  • Dakleer (teerhoudend of bitumeus)
  • Dakgrind (teerhoudend of bitumeus)

Niet:

  • Asbest en asbestgelijkende materialen, zoals asbestvrije golfplaten of eterniet.

Dakafval container in Rotterdam binnen 24 uur geleverd!

Wanneer u aan een klus begint, is snelheid uw belangrijkste bondgenoot. Tijd is nu eenmaal geld en de afvoerstroom moet goed geregeld zijn. Bij Container Rotterdam doen wij alles in eigen beheer. Snelheid is dan ook het belangrijkste speerpunt bij onze dienstverlening. Wanneer u de reservering ‘Dakafval container Rotterdam’ voor 12 uur in de middag maakt, zetten wij het gewenste aantal containers binnen 24 uur bij u neer. Ook ophalen doen wij snel. U geeft een seintje via onze website en in een handomdraai wordt uw afvalcontainer weer weggehaald. Let op: u hoeft daarbij niet aanwezig te zijn. Het kost u dus geen seconde tijd. Maak snel gebruik van onze vlotte service!

Wat zeggen klanten

René – Rotterdam

Snelle levering. Aanrader!

Evelien – Vlaardingen

Wat kleine problemen, maar snel en netjes opgelost!

Bekijk alle beoordelingen
Copyright 2024 - Containerrotterdam.nl